Stan Vocaal

Als je de kerk inkomt en Stan Vocaal is aan het zingen; dan word je blij! Een viering die begeleid wordt door dit koor, zorgt ervoor dat je bijna niet kunt blijven zitten. Onder de bezielende leiding van Dorothé de Ruiter zingen de leden enthousiast meerstemmig in het Nederlands (en soms in het Engels). Het zijn popachtige nummers die prachtig aansluiten bij de teksten van de viering. Ze zingen als het ware een muzikaal verhaal. Een viering met Stan Vocaal maakt van je zondag een swingende zondag. Vaak blijft het laatste liedje nog lang in je hoofd doorzingen

Het koor heeft momenteel ca. 25 leden in diverse leeftijden en de repetities zijn gezellig en vriendschappelijk. Het koor staat ook open voor niet-parochianen. Iedereen mag meedoen! Het koor wordt op professionele wijze muzikaal begeleid door Barbera Hof op keyboard, Niek Stok op basgitaar, Tonnie Roffelsen op drums en Birgitta Damhuis op saxofoon.

Elke week op de vrijdagavond wordt er gerepeteerd in de H. Andreaskerk te Steenwijkerwold van 19.30-20.30 uur. Daarnaast zingen we 1 keer per maand op de zondagochtend in de kerk tijdens een Eucharistieviering of woord- en communieviering. En als we gevraagd worden bij de inzegening van een huwelijk of bij een uitvaart. Een keer per jaar hebben we een gezellig feestje door een van de leden georganiseerd.

Contactpersoon: Ellen Bon: 06-11058929, ellenbon@boncom.nl